Köszönjük, hogy velünk tartottak!

Köszönjük, hogy velünk tartottak!

Kedves Olvasó, kedves Előfizető!

Több mint öt évvel ezelőtt indította útjára a Harmat Kiadó a CikCakk magazint, mert nagyon fontosnak tartottuk, hogy az alsó tagozatos gyerekeknek legyen egy nagyszerű, keresztény szellemiségű lapja.

Sok szülő és nagyszülő fogadta örömmel a ma­gazint, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a pedagógusok részéről, és bátorító volt a gyere­kek pályázatokon való részvétele is.

Fáradozásaink ellenére sem sikerült azonban olyan előfizetői példányszámot elérni, amely elegendő lenne a lap önfenntartó megjelenésé­hez. Ezért a kiadó arra a döntésre jutott, hogy az év végén bizonytalan időre felfüggeszti a magazin kiadását. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, kiadónknak továbbra is fontos, hogy ennek a korosztálynak értékes, érdekes, a hitük fejlő­dését segítő olvasmányokat biztosítson. Ke­ressék, kövessék kiadványainkat, és örülünk minden észrevételnek, segítő javaslatnak, ötlet­nek. Ezzel a lapszámmal tehát szomorú szívvel elköszönünk olvasóinktól. Az előző számokból a készlet erejéig a http://www.harmat.hu oldalon lehet még vásárolni.

A befizetett előfizetői díjak arányos részének visszafizetésével kapcsolatos információkat a lap utolsó oldalán találják.

Herjeczki Kornél

kiadóvezető