Kedves szülők!

Kedves szülők!

Egy új, kéthavonta megjelenő, biblikus értékeket közvetítő gyermekmagazin első, ingyenes példányát tartja most a kezében. Mi a CikCakk magazin? Tű a szénakazalban? Egy újabb újság a gyermeklapok rengetegében? Hisszük, hogy nem. Hanem valami más, valami új, ami még nem volt: egy olyan keresztény szellemiségű magazin, amely korunk információs áradatában segítséget próbál nyújtani az alsó tagozatosoknak, hogy könnyebben felismerhessék és mindennapjaik részévé tehessék az örök értékeket. A CikCakk magazin magja minden esetben Isten üzenete, a Biblia tanítása, amely köré úgy építjük fel a cikkeket, hogy a valós élet izgalmas kérdéseire keressünk válaszokat, adjunk iránymutatást. A lapszámokat az etikatanterv témaköreire építettük, így írásainkat használhatják a pedagógusok etikaórán, vagy a szülők, nagyszülők egy-egy problémás kérdés megbeszélésénél. Pedagógiai és didaktikai alapelveink közé tartozik mindemellett az interaktivitás és a gyermekközeli kommunikáció. Cikkeinkhez izgalmas feladatok kapcsolódnak, amelyeket a korosztály életkori sajátosságait figyelembe véve pszichológusokkal és fejlesztőpedagógusokkal dolgoztunk ki. Humoros feladatokkal, pályázatokkal, rejtvényekkel szeretnénk bevonni a kis olvasókat a lap további szerkesztésébe.
Miklya Luzsányi Mónika
főszerkesztő

10 Hozzászólások

 1. Kedves Mónika!
  Nagyon jónak találom az újságot, s szeretnék a gyerekeknek mintapéldányt kérni, ha ez megoldható. Jó lenne, ha a kezükben tarthatnák, látnák, hogy milyen gazdag az újság, amit esetleg hazavihetnek, s együtt megnézhetnek a szülőkkel.
  Köszönöm válaszát!
  Sándor Andrea
  sárbogárdi református hittanoktató

  • Kedves Andrea!
   Érdeklődnék, hogy megérkezett az ingyenes szám? Ha nem kérem írjon a magazin@cikcakk.hu email címre.
   Köszönjük :)

 2. kedves szerkesztők!én is szeretnék egy ingyenes bemutató számot kérni Önöktől,ha lehetséges.már a megrendelést el is küldtem önöknek itt az oldalon!köszönettel : NEUHAUSER ANIKÓ

 3. Szeretném kérni az első bemutató példányt. Mi a módja? Az előfizetést már elküldtem!

  köszönöm: Dr. Sz. Beáta

  • Kedves Beáta!
   Érdeklődnék, hogy megérkezett a számlával a bemutató példány?:)

 4. Kedves Szerkesztők! Nekünk egy 3 és egy 5 éves kisfiúnk van, szívesen olvasnánk fel a magazinból a gyerekeknek. Megoldható lenne esetleg,hogy egy részt vagy egy példányt meg tudjunk nézni,hogy mennyire alkalmas a gyerekek szintjéhez?

  • Kedves Katalin!
   Az alábbi linken át tudja lapozni a szeptemberi lapszámot, sajnos már elfogyott, így nem tudunk küldeni belőle.
   http://cikcakk.hu/2013/10/szeptemberi-lapszamunk/
   Megértését köszönve és szép napot kívánva,
   üdvözlettel,
   Ibolya

 5. Kedves Szerkesztők!
  Amennyiben lehetséges szeretnék kérni egy ingyenes mintapéldányt.A gyermekeim óvodás korúak ill. felső tagozatosak, így jó lenne látnom, hogy nekik szóba jön-e?
  Köszönettel: Szekrényessy Emőke

  • Kedves Szekrényessy Attiláné!

   Az alábbi linken át tudja lapozni a szeptemberi/ingyenes lapszámunkat, sajnos már elfogyott, így nem tudok küldeni belőle.
   12 éves korig ajánljuk a magazint, az óvodás korú gyermeknek egyedül még nem biztos, hogy használható, de érdemes átlapozni magát a magazint.
   http://cikcakk.hu/2013/10/szeptemberi-lapszamunk/

   Megértését köszönve,
   üdvözlettel,
   Ibolya

 6. Kedves Szerkesztőség!

  Érdeklődni szeretnék, hogy régebbi megmaradt példányokat nyári táborozó gyerekeknek érdekesség- és ajándékképpen lehet-e kedvezményesen rendelni? Kb. 15 példányra gondolnék.

  Tisztelettel várom válaszukat:
  Kohán Adrienn
  Győr-Szabadhegy