Kirándulás Narniába -pályázat!

Ekkor: 2013. december 5. | Itt: Cikkek mentén, Pályázatok | 0 hozzászólás

Kirándulás Narniába -pályázat!

Ebben az évben bizonnyal nagy ünnepségre készülnek Narniában. C. S. Lewis éppen ötven éve hagyott itt bennünket és lépett át Aslan birodalmába. Az ünnepségen biztosan részt vesz ennek a csodálatos birodalomnak minden lakója. Faunok és erdei tündérek muzsikálnak majd. Törpék, kentaurok ropják a táncot a beszélő állatokkal. A királyi trónon ott ülnek majd Edmund, Lucy, Peter és Susan. Aslan, a jóságos és bölcs oroszlán, Narnia fejedelme pedig ott sétál az ünneplők között.

Narnia honlap háttér könyvesDe tudod-e, hogy nem mindig volt ilyen békés és vidám Narnia földje? Hogy mi is történt pontosan, azt megtudhatod C. S. Lewis Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című könyvéből. De Narniában még több kaland vár rád! S mindnek részese lehetsz, ha elolvasod Narnia krónikáinak mind a hét részét.

Most pedig meg is nyerheted az egész könyvsorozatot! Nem kell mást tenned, mint lerajzolnod, hogyan ünnepelték a szerzőt, C. S. Lewist Narnia lakói. A rajzodat küldd el nekünk, s a legjobbak között kisorsoljuk C. S. Lewis Narnia krónikái című regénysorozatát.

A rajzok beküldési határideje: 2013.12.31.

Válasz írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük