Húzz bele! pályázat – Galéria

Ekkor: 2014. január 28. | Itt: Cikcakk, Pályázatok | 2 hozzászólás

Húzz bele! pályázat – Galéria

Úgy tűnik, szerettek sportolni! Legalábbis a CikCakk magazin második lapszámában meghirdetett rajzpályázatra beküldött rajzok ezt bizonyítják. Képzeljétek, annyi gyönyörű alkotás érkezett be hozzánk, hogy alig tudtunk dönteni! Ezért úgy határoztunk, hogy a legszebb rajzokból galériát állítunk össze a honlapunkon.

2 Hozzászólások

 1. Kedves Szerkesztőség!
  Hálát adok Istennek, hogy ebben a “sötét felhőktől terhes” világunkban élethivatásuknak választották a világosság terjesztését. Hiszem, hogy az Úr kinyújtott keze és nyitott szíve munkál közöttünk Önök által. Hála és köszönet ezért elsősorban Istennek, és Önöknek.
  No és ezek a képek! Csoda az, ami itt látható! Köszönöm a magam és unokáim nevében is. Talán egs javaslat: A Galéria nagyon jó ötlet, de meg kellene jeleníteni a kép címét, a készítő nevét és életkorát, valamint azt, hogy milyen témájú pályázatra készült a kép.
  Isten áldását kérem munkájukra nagy szeretettel: egy római katolikus nagymama, aki unokái számára örömmel rendelte meg ezt az értékes lapot. Frics Gyuláné

 2. Kedves Frics Gyuláné!

  Mi is Isten iránti hálával gondolunk a magazinunkra, és olvasóira!
  Köszönjük az észrevételét, a készítők nevét megjelenítettük a képek alatt. Minden pályázathoz új galériát hozunk létre, hogy megmutathassuk a legszebb rajzokat.

  üdvözlettel:
  Szerkesztőség

Válasz írása

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>