Pályázat

Ekkor: 2015. december 7. | Itt: Cikcakk, Pályázatok | 1 hozzászólás

Pályázat

MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ – Február 15.
Biztos sok klassz ajándékot kaptál már életedben, de valószínűleg volt egy „legesleg…”. Aminek a legjobban örültél. Amire a legjobban emlékszel. Lehet, hogy nem is egy játék vagy egy tárgy, hanem valami egészen más?

Oszd meg velünk és a CikCakk olvasóival ezt az élményt! Fesd le temperával egy maximum A/3-as lapra, vagy írj egy verset, mesét, történetet maximum 3 000 karakter terjedelemben a számodra legeslegszebb karácsonyi ajándékról! Légy a „szerkesztőtársunk”, hiszen a legjobb alkotások megjelennek a magazin hasábjain! A  tíz legjobbnak ítélt pályamű alaktóit 10 000 forintos Harmat könyvutalvánnyal jutalmazzuk. A festményeket Kállai-Nagy Krisztina grafikusművész, az irodalmi alkotásokat pedig a Pompor Zoltán gyermekirodalmi szakértő által vezetett zsűri fogja elbírálni.

Pályaművedet, ha lehet, elektronikus formában küldd el a magazin@cikcakk.hu-ra (vagy postai úton a Harmat Kiadó, CikCakk magazin, 1113 Budapest, Karolina u. 62. címre) 2016. február 15-ig!

Egy hozzászólás

  1. Kedves Szerkesztőség!
    Rajzpályázattal kapcsolatban arra vagyok kíváncsi, hogy csak temperával készült alkotások küldhetőek, vagy a temperát lehet kombinálni másféle rajzeszközzel, technikával.
    Köszönettel: Hollós Ágnes

Válasz írása

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>