CikCakk a hitoktatásban – Ingyenes, gyakorlatorientált módszertani továbbképzés hitoktatóknak, etikatanároknak

Ekkor: 2016. október 7. | Itt: Cikcakk, Cikkek mentén | 0 hozzászólás

cikcakk_a_hitoktatasban

A program plakátja

Ingyenes, gyakorlatorientált módszertani továbbképzés hitoktatóknak, etikatanároknak

Alsóban tanítasz? Szeretnéd érdekesebbé, izgalmasabbá tenni a hittan- vagy az etikaóráidat? Nem tudod, mit kezdj a kütyüjeiken lógó gyerekekkel? Olvasója vagy a CikCakk magazinnak, de fogalmad sincs, hogyan építsd be a tanítási órákba? Vagy egyszerűen kíváncsi vagy néhány jól használható ötletre, amit akár holnap is kipróbálhatsz az osztályoddal? Ha igen, akkor vegyél részt a Harmat Kiadó egész napos módszertani továbbképzésén november 12-én!
A dráma-, élmény-, tevékenység- és felfedező pedagógiára épülő tréninget Miklya Luzsányi Mónika, a CikCakk keresztény gyermekmagazin főszerkesztője, író, pedagógus, teológus tartja a magazin cikkeinek felhasználásával. A tréningen szükséges eszközöket a kiadó biztosítja.
A továbbképzés ingyenes, de a résztvevők száma korlátozott, így az első húsz jelentkezést tudjuk elfogadni. A további jelentkezők várólistára kerülnek, és lemondás esetén értesítjük őket.

A képzés helye, időpontja:
Harmat Kiadói Alapítvány
1113 Budapest, Karolina út 62.
2016. november 12. 10-től 15-ig.

A helyszínen a tréning ideje alatt zajlik a Harmat Kiadó könyvvására is. A hitoktatói segédanyagokon túl több száz hitmélyítő és szakmai kiadvány közül válogathatnak a vásárlók 20–70%-kal kedvezőbb áron.
A jelentkezéseket e-mailben várjuk a következő címre: magazin@cikcakk.hu
Telefon: 20/295-65-95

Válasz írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük